10 vjetori i themelimit të shtëpisë botuese Albas

Në ceremoni u përurua dhe dalja e dy revistave më të reja në treg “Glob” (revistë shkencore kulturore) dhe “GRUPsat” (revistë për fëmijë).ALBAS në Facebook

pino

Tituj të rinj