Panairi 2012: Revista Grupsat në panair

Në këtë panair numri i ri i revistës Grupsat iu kushtua ekskluzivisht historikut të shpalljes së pavarësisë. Dhjetëra lexues të vegjël e mbushën plot stendën e Albas-it, të interesuar jo vetëm për numrin e ri, por edhe për personazhet e revistës, që janë njëkohësisht dhe anëtarët e redaksisë së kësaj reviste. Ata komunikuan drejtpërdrejt me njëri-tjetrin duke premtuar për një bashkëpunim sa më të gjatë e më të suksesshëm. Shumë prej fëmijëve sollën krijimet e tyre dhe të tjerë u shtuan në listën e abonimeve.
 
 ALBAS në Facebook

pino

Tituj të rinj