Panairi 2012: Ambasada Spanjolle

Në panairin e librit 2012 ishte e pranishme dhe Ambasada Spanjolle. Pjesa më e madhe e botimeve në stendën e saj ishin nga shtëpia botuese Albas: Seria e Atlaseve, Seria “Të mbrojmë planetin”, Seria “Të flasim hapur”, “Libri i madh i aventurave”, “Legjendat e mesjetës”, “Doktor Gjeniu” etj. Këto botime janë bashkëpunim i Albas-it me disa nga shtëpitë botuese më të mëdha spanjolle.
 ALBAS në Facebook

pino

Tituj të rinj