Panairi 2012: Promovime

Në stendën e Albas-it u përuruan disa botime të reja:
  • “9 Miqtë e mi” (për grupmoshat 4-5 vjeç) me autore: Rita Petro & Mirela Tërova
  • “Bimët dhe shqiptarët” me autor prof. Lufter Xhuveli
  • “Ekrani është vetë ëndrra” me autor Mevlan Shanaj
  • “Tirana throught lens” (album fotografik) me autor Albert Cmeta
Në këto aktivitete morën pjesë personalitete nga fusha të ndryshme, gazetarë të medieve të shkruara dhe elektronike.
9 Miqtë e mi
 
 
 

Bimët dhe shqiptarët
 
 

Ekrani është vetë ëndrra
 
 

Albumi i Tiranës
 ALBAS në Facebook

pino

Tituj të rinj